"2 - 5 grudnia 2010 r.
Ogólna tematyka:
SUPERBOHATERZY
Szczegóły wkródce"
Jupi! Ameryka!
Ciekawe tylko czemu ma służyć ten ort.? Założę się o przysłowiowego browara, że chodzi o to, że jak ktoś zacznie się domagać szczegółów, to napiszą 'no przecież nic nie obiecywaliśmy, nie ma takiego terminu - proszę się odstosunkować' ;)
Bardzoś, Waćpan, przenikliwy.
Tak właśnie poinstruowałem osoby odpowiedzialne za podawanie informacji o Nordconie 2010 :)
Yoga
_________________ Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.
Chyba już czas na nowego Szwedzkiego Bohatera... (sorki Jaro - to za to, ze nie chcesz dać sobie w piątek skopać dupska w Veto):
http://en.tackfilm.se/?id=1270663216843RA50
"Zgłoszenie uczestnictwa
Od 1 maja będzie w internecie funkcjonować rozwinięta wersja "Zgłoszenia elektronicznego". Będzie ono obowiązujące dla wszystkich uczestników."
Hmm... zgodnie ze staropolską tradycją - nie podano roku, ani tymardziej kalendarza wg którego należy liczyć tego 1 maja :)
_________________ "Sometimes it's better to light a flamethrower than curse the darkness." N. Noobs
Heheheheheh...
Przepraszam, może nie powinienem się tak śmiać, ale rozbawiłeś mnie okrutnie
Prawdopodobnie chodzi o rok 2012, wszak rzeczony Nordcon odbywa się w 2010 r., więc zgodnie ze staropolską tradycją można sprawę nieco opóźnić :)
Pozdrawiam serdecznie
Yoga
PS Mógłby ktoś dodać ten rok? :)
_________________ Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.
Nie rozumiem pytania.
Nocy zerowej nie mozesz zaznaczyc - ergo - nie masz wtedy rezerwacji [2/3 to z czw. na pt] - ergo - nie ma nocy zerowej dla uczestnikow - ergo - nie placisz za cos, czego nie masz. :)
_________________ -- Donne moi ton cervau --
Brain: This is the earth. And this is Pinky. You can tell the difference quite easily. One is a lump of inert matter hurtling blindly through the void. The other... is the earth.
Slaw, Konrad - dzieki za robienie pod gore.
I trollujcie sobie na forum zamknietym, a nie otwartym na takie tematy, co?
Ktokolwiek, kto ma uprawnienia - prosze o usuniecie postow z dobrymi radami, bo jeszcze ktos sie zainspiruje.
_________________ -- Donne moi ton cervau --
Brain: This is the earth. And this is Pinky. You can tell the difference quite easily. One is a lump of inert matter hurtling blindly through the void. The other... is the earth.